Voščilo,

Spoštovani hokejisti, cenjeni starši, poslovni partnerji ter najboljša ekipa.

Ko nezadržno hitimo proti koncu leta 2019 je dobro gledati naprej in razmišljati o tem, kaj vse nam lahko odkrije in prinese novo leto.

Toda najprej, samo za kratek čas, poglejmo v leto, ki se poslavlja. To leto je bilo ponovno zelo uspešno, saj smo v dveh kategorijah osvojili novi dve zvezdici. Obisk naše priznane hokejske šole je stabilen. Še posebej me veseli, da se po uri igre na ledeni ploskvi na lica najmlajših borcev narišejo, sicer prijetno utrujeni, a hkrati zadovoljni nasmehi. Zaradi ukinitve EBYSL tekmovanja v kategoriji U-20 smo v vodstvu društva sprejeli odločitev, da, s sestavljanjem članske ekipe, mladim in perspektivnim hokejistom še naprej nudimo kvaliteten športen razvoj. Po petih mesecih tekmovanj v članski kategoriji ocenjujem, da je bila sprejeta odločitev pravilna.

V neizmerno čast mi je biti del hokejske ekipe s katero premagujemo mnoge izzive. Del ekipe, ki ima v prvi vrsti rada to, kar počne, in to naši borci na ledu občutijo na vsakem treningu. Želim si tudi, da bi si po naših najboljših močeh še naprej srčno prizadevali kvalitetno in strokovno sodelovati pri celostnem razvoju jeseniške hokejske prihodnosti.

Iskreno bi se rad zahvalil našemu glavnemu sponzorju korporaciji Hidria ter vsem našim ostalim sponzorjem ter donatorjem za njihovo velikodušno podporo brez katere ne bi uspeli premagovati mnogih izzivov. Zahvaljujem se tudi Občini Jesenice ter delavcem Zavoda za šport Jesenice za sodelovanje in izkazano pomoč.

Spoštovani,

naj nas rdeči dres navdihuje s ponosom ter tesno poveže do skupnih novih zmag!

Vam in vašim družinam želim vesele, mirne in spokojne praznične dni ter vse najboljše in obilo zdravja v novem letu 2020.

 

                                        Miha Rebolj

                                    Predsednik HD Hidria Jesenice