Spoštovani hokejisti, cenjeni starši, poslovni partnerji ter najboljši sodelavci,

najprej izkoriščam priložnosti za izraz moje globoke hvaležnosti vsem, ki z velikim srcem in voljo sodelujete pri uspešnem razvoju jeseniškega hokeja. Brez Vaše angažiranosti ne bi uspeli premagovati izzivov na in ob ledenih ploskvah. Rezultati ter optimistično razpoloženje v društvu so sad Vaših nenehnih prizadevanj in tvornega sodelovanja. Moje prepričanje v naše skupno sodelovanje je neomajno zato z optimizmom gledam v prihodnost jeseniškega hokeja. Dokazujemo, da z vztrajnim delom in ekipnim duhom lahko obrnemo hrbet raznolikim težavam.

V lanskoletnem voščilu sem si zadal nalogo, da bomo v prihajajočem letu, ki ga bomo napadli z nebrzdanim navdušenjem, dali na in izven ledu še več od sebe.

V 18 letni zgodovini kluba smo tako pred kratkim postavil nov društveni mejnik saj smo se s korporacijo Hidira d.o.o. uspeli dogovoriti za večletno sodelovanje. Postali so naš generalni sponzor, naš novi steber, na katerega se lahko opremo pri uresničevanju naših ciljev. Iskreno cenim podporo družbe Hidria d.o.o. in se jim zahvaljujem za izkazano zaupanje v naše delo.

Na tribunah in na ledu smo se spomladi srčno veselili štirih finalnih nastopov, še toliko bolj dveh osvojenih naslovov državnih prvakov ter drugega mesta v mednarodni ligi EBYSL, kar predstavlja največji mednarodni dosežek jeseniškega mladinskega hokeja. Vpis najmlajših v našo priznano hokejsko šolo je iz sezone v sezono v vzponu. Enaka vizija razvoja povezuje oba hokejska društva s čimer krepimo enoten jeseniški hokej in ob tem sporočamo, da skupaj zmagujemo in zmoremo! Ni dvoma, da nam je uspelo ustvariti okolje v katerem se mnogi prepoznajo in v katerem imajo borci na ledu odprte vse možnosti za razvoj in napredek.

Dragi člani ponosne družine HD Hidria Jesenice,

danes že vsi dobro poznate naše prednosti zato vas bom še naprej spodbujal, da naše delo opravljamo zavzeto in ponosno. Dosežki tega leta dvigujejo našo samozavest pri čemer so ti uspehi hkrati tudi naša kolektivna odgovornost, da še naprej (so)delujemo kot homogena ekipa.

Spoštovani,

jeseniški hokej je pomemben povezovalec lokalnega in širšega okolja, ki vzbuja silovite športne emocije in hkrati združuje različne generacije. Želim si, da nas v bodočih vsakodnevnih naporih ter pri premagovanju športnih izzivov iskreno sodelovanje krepi. S stiskom rok si iskreno čestitajmo in zaželimo srečo v prihodnjem letu. Našemu glavnemu sponzorju, našim dolgoletnim poslovnim partnerjem, donatorjem. lokalni skupnosti ter pridnim delavcem Zavoda za šport Jesenice tudi v prihodnje želim veliko uresničenih načrtov, inovativnosti ter obilo poslovnih uspehov.

Vam in vašim bližnjim voščim mirne, tople ter prijetne božične praznike ter da bi v prihajajočem letu našli odprte poti k uspehu, sreči in predvsem zdravju.

SKUPAJ ZMAGUJEMO!