VOŠČILO  

Spoštovane članice in člani društva, dragi starši, cenjeni prijatelji rdečega jeseniškega dresa,

Leto 2021 prehaja proti svojemu koncu. Želim si, da se vse dobro in pozitivno prenese v novo, ter vse slabo ostane zadaj in pozabljeno. Stvari ne potekajo vedno tako, kot si želimo, vendar zaradi tega ne smemo biti razočarani. Močni in trmasti jeseniški hokejisti moramo po padcih vedno znova vstati in drsati naprej.

Imamo  dobro organizacijo, smo učinkoviti in uspešni zato vzemimo prihajajoče zadnje dni leta 2021 kot priložnost, da se najprej zahvalimo drug drugemu. V vsakodnevni dinamiki namreč pozabimo pogledati okoli sebe in ceniti tiste, s katerimi soustvarjamo in sobivamo dan za dnem. V letošnjem letu sta se od nas za vedno poslovila Lado in Bajka, ki ostajata v naših srcih in našem trajnem spominu. Pogrešamo vaju!

Kako pričakujemo v novem letu? Kaj želimo postati?

Napredovati želimo v prvo izbiro staršev in otrok, ko se bodo pričeli ukvarjati s športom. Z inovativnimi in sodobnimi marketinškimi pristopi želimo povečati zanimanje za naše delo ter vpis otrok v našo hokejsko šolo. Postati želimo prepoznani kot stabilno društvo v katerem je prostor za otroke in starše, ki si želijo zdrav ter vsestranski osebnostni in športni razvoj. Vzpostavljanje odnosov z otroci in mladostniki je naša prioriteta, zato bomo še naprej krepili našo vlogo v regiji kot društvo, ki v prvi vrsti svoje delo opravlja strokovno, ki s sodobnimi pristopi razvija samozavestne in zdrave hokejiste ter skrbi za okolje usmerjenega hokejskega ter vseživljenjskega razvoja. Želimo utrditi vodilni položaj jeseniške hokejske šole, izkoristiti velik kadrovski potencial, sodobno športno infrastrukturo ter tudi bolj samozavestno izkoriščati dane priložnosti v profesionalnem članskem hokejskem svetu.

Draga ekipa,

vedno smo pogumno sprejemali vse izzive, ki so nam prišli na pot. Zato me navdihujeta vaša strast in odločnost. Zadnjih nekaj dinamičnih let je pomembno vplivalo na vse nas, zato bi se rad vsem zahvalil za vašo podporo, vztrajnost in predanost. V letu 2022 vsem želim veliko osebnih in športnih uspehov, neprecenljivih trenutkov v družbi najdražjih ter predvsem zdravja.

Moja srčna in osebna želja pa je, da bi nas jeseniški hokejski dres povezal in združil.

Mirne praznike ter srečno v 2022!

 

                                                                                                    Miha Rebolj

                                                                        Predsednik HD Hidria Jesenice