Spoštovani,

hitro se je obrnilo staro leto. Bliža se novo leto in z njim novi izzivi! December je čas, ko se v družbi najbližjih za kratek čas ozremo nazaj in čas, ko delamo načrte za prihajajoče leto.

Za opravljeno delo v tem letu naj se najprej iskreno zahvalim vsem Vam, spoštovani člani ponosne jeseniške hokejske družine, ki ste v delovanje društva vložili iskrene napore, čas in pozitivno energijo. V letu, ki se poslavlja, smo se v dveh kategorijah razveselili osvojitve naslova državnih prvakov, z drugim mestom smo ponovili uspeh v mednarodnem tekmovanju U-20 EBYSL ter skozi celotno leto uspešno nadgrajevali hokejsko znanje naših borcev. Staro leto, v katerem jeseniški hokej praznuje častitljivo 70-letnico, nas je poleg športnih uspehov obogatilo tudi z novimi neprecenljivimi izkušnjami ter novim znanjem. To, kako kvalitetno in premišljeno treniramo oziroma delujemo danes, polaga temelje za prihodnost.

Povsem nekaj normalnega je, ko v medsebojnih odnosih znotraj ekipe prihaja do vzponov in padcev. Ekipa je mozaik, je sestavljen sistem, ki pa je vedno večji in močnejši od njegovih posameznih delov zato me pri sprejemanju, včasih tudi nepopularnih, odločitev vodi jasen cilj – krepitev dolgoročnega in stabilnega delovanja društva! Mislim, da je za društvo dobro, da se svojega poslanstva zaveda vsak trenutek zato ne glede na to, v kakšnih okoliščinah se znajdemo, ne smemo pozabiti na našo skupno nalogo: nenehno ustvarjati okolje v katerem bodo otroci zadovoljni in se z veseljem razvijali v športnike ter osebnosti, ki bodo v ponos staršem ter klubu. Moja želja je, da naš skupni, drugi, dom Podmežaklo še naprej izžareva pozitivno in močno povezovalno energijo.

Ob tej priložnosti naj se za izvrstno sodelovanje zahvalim našemu glavnemu partnerju, korporaciji Hidria d.o.o., vsem našim dolgoletnim sponzorjem in donatorjem, lokalni skupnosti ter pridnim delavcem Zavoda za šport Jesenice. V prihajajočem letu vsem Vam želim visoke cilje, zanimive izkušnje in izjemne dosežke.

Spoštovani,

naj bodo prihodnji dnevi družbi najdražjih mirni in veseli. Želim nam, da bi v novo leto vstopili optimistični in zadovoljni. Naj bo leto 2019 še eno zdravo, zadovoljno in srečno.

Miha Rebolj
Predsednik HD Hidria Jesenice