Spoštovani borci, člani, starši, sodelavci ter prijatelji jeseniškega hokeja!

Zdi se, kot da je leto 2015 na hitro oddrsalo mimo nas. Pravzaprav ne le to, prav v teh dneh minevajoče leto, temveč kar vsa štiri, odkar imam možnost sodelovati z vami. Neverjetno je, kako hitro beži čas! Večina lepih trenutkov, pa tudi nekaj ne tako lepih, se je v preteklih štirih letih seštela v vsoto, primerno za konkretno knjigo. Mnogi trenutki so bili daleč od preprostih, vendar nam je uspelo s srčno odločnostjo kljubovati tudi na videz brezizhodnim težavam. In zagotovo se strinjamo, da smo zaradi teh preteklih preizkušenj postali še močnejši in odpornejši, kajne?

Všeč so mi ljudje, ki svojo pozitivno energijo prenašajo na druge, ki so iskreni, na katere ni potrebno pritiskat, ki opravijo vse potrebno brez ponavljanja in ki z dobro voljo pomagajo mladim borcem. In z veseljem ugotavljam, da takšnih ljudi v našem društvu nikakor ni malo. Zato ob tej priložnosti lahko rečem le HVALA vsem v Upravnem odboru HD Jesenice, trenerjem, tehničnim vodjem, častnima članoma ter sodelavcem ob ledeni ploskvi. Vaše delo presega športne okvirje delovanja društva, saj se ne konča za vrati garderobe, pač pa seže daleč izven dvorane ter daleč v prihodnost vsakega borca. HVALA staršem za izkazano zaupanje, vloženi dragoceni čas in vztrajnost. Iskrena HVALA našim ponosnim sponzorjem za velikodušno podporo – brez vas jeseniškega hokeja danes ne bi bilo! Zahvaljujem se tudi Občini Jesenice za sodelovanje in izkazano pomoč ter delavcem Zavoda za šport Jesenice za njihove visoko kvalitetno opravljene storitve. Prav posebna HVALA tudi soborcem iz veteranske ekipe. Vsi ste s svojim delom in neprecenljivim prispevkom pripomogli, da smo obstali in postali društvo, vredno zaupanja.

Ob začetku mandata smo se s sodelavci zavezali, da bomo v času našega sodelovanja mladim borcem širili znanje, jim prenašali izkušnje ter jim dobronamerno polagali na srce, naj se borijo v kotih in blokirajo strele. Vse dokler mi bo omogočeno nadaljevati delo, se bom po svojih najboljših močeh še naprej trudil, da bo naš cilj ostal nespremenjen – hokejisti HD Jesenice bodo izobraženi, samozavestni, pogumni, nepopustljivi, disciplinirani, odgovorni, človeško in hokejsko osveščeni borci, ki bodo spoštovali pravila hokeja in življenja. S takim odnosom bodo v hokejskem in siceršnjem življenju spoštovani tudi sami, predvsem pa bodo v ponos svojim staršem.

Za naše mlade borce gremo pri HD Jesenice optimistično in pogumno naprej! To počnemo s prepričanjem, da s skupnimi močmi postavljamo trdne temelje za nadaljnji razvoj modernega mladinskega hokeja, ki naj predstavlja nenadomestljivo oporo pri ponovnem vzponu profesionalnega članskega hokeja na Jesenicah.

Spoštovani,

vam in vašim najbližjim želim prijetne ter mirne božične praznike, v letu 2016 pa veliko sreče, zdravja, miru, uspehov, topline in osebnega zadovoljstva. Naj se vam dogodi tudi veliko novega in spodbudnega; v naslednjem letu pa naj nas še naprej druži skupna zgodba, za katero verjamem, da bo zaradi vztrajnosti in poguma še močnejša, trdnejša in uspešnejša.

Hockey Santa-Christmas-card

Miha Rebolj - predsednik