Članska ekipa HD mladi Jesenice odšteva dneve do prvega dvoboja v letošnjem državnem prvenstvu. Ekipa, ki je vstala iz pepela in s svojim nenadnim obstojem dvignila kar nekaj prahu, pa na tekmi v Mariboru ne bo sama.

Pot v Maribor je napovedalo precej ljubiteljev hokeja z Jesenic in okolice, iz Tržiča, Kranja, Ljubljane, Notranjske in Primorske. Zato je bil logičen korak organizacija skupnega odhoda v Maribor. A kaj hitro se je zanimanje za odhod v štajersko prestolnico zelo povečal in danes preko dneva je bil prvi avtobus napolnjen, za nameček pa je še nekaj hokeja željnih potnikov vplačalo svoj znesek za pot v Maribor. Zato je bilo sklenjeno, da se stopi korak naprej in se popolni še avtobus številka 2. Sto navijačev na poti v Maribor? Zakaj pa ne? Na Jesenicah je v povezavi s hokejem vse mogoče in tak odziv navijačev je le posledica in odgovor na nekaj pozitivnih odločitev vodstva jeseniškega hokejskega kolektiva.

Vseeno pa nekaj informacij navijačem:
– znesek vplačila ostaja 10 EUR
– zaradi velikega števila prijav je rok za prijavo podaljšan do četrtka do 15.00
– odhod v Maribor bo pred dvorano Podmežakla v petek ob 15.00
– avtobusa bosta na poti navijače pobrala v Tržiču (pomembna avtobusna postaja Tržič), v Kranju (avtobusna postaja pred hotelom Creina) in v Ljubljani (avtobusna postaja na Celovški, nasprotni Mercator centra Šiška).
– postanek na poti bo predviden na počivališču Tepanje
– v Mariboru je potreben nakup vstopnice, ki znaša 5 EUR, kar opravi vsak sam
– sledi skupno spodbujanje ekipe
– 30 minut po končani tekmi bo odhod proti domu

Pridružite se, bodite del zgodovine!