HD HIDRIA JESENICE VABI K VPISU V ŠOLO HOKEJA!

Nova sezona, nove priložnosti. Dragi starši, vas in vaše otroke vabimo k vpisu v šolo hokeja.

V HD Hidria Jesenice igramo hokej s srcem in skrbimo drug za drugega, ker je ekipa vedno na prvem mestu. Kot ekipa skupaj igramo in skupaj zmagujemo! Biti del ponosne hokejske družine je privilegij, zato vas vabimo, da se nam skupaj z vašim otrokom pridružite.

Hokej na ledu razvija odpornost, odločnost, spoštovanje, pogum, ponos, predanost in ponižnost zato v HD Hidria Jesenice zagotavljamo hokejski program za mlade, s katerimi vzdržujemo najvišje standarde ter hkrati vsem sodelujočim zagotavljamo zabavno in pozitivno izkušnjo. Naše igralce želimo navdušiti, da uresničijo svoj polni potencial, da se naučijo spoštovanja sebe in drugih, da razvijejo miselnost o osebni odgovornosti in samodisciplini, sodelovanju v ekipi ter da jih pripravimo na življenjske izzive – tako na ledu kot tudi izven njega.

Predsednik društva in nekdanji hokejist Miha Rebolj:’’Hokej mi ni ponudil samo hokejskega znanja, temveč tudi obilo življenjskih napotkov in izkušenj. Spoznal sem različne običaje, pridobil veliko novih prijateljev in poznanstev, kar je po koncu športne kariere neprecenljiva dodana vrednost. Naučil sem se, da se s trdim in timskim delom, disciplino, vztrajnostjo pride daleč tako v športu kot izven njega.’’

Tudi letos bomo za naše najmlajše, v upanju, da v njih spodbudimo športni duh, organizirali šolo hokeja. Potekala bo od ponedeljka, 13. 09. 2021 do petka 17. 9. 2021 v Športni dvorani Podmežakla, vsak dan ob 16.30.

K vpisu vabimo dečke in deklice do 7 let, vabljeni pa tudi starejši (do 9 let) s predznanjem drsanja ali rolanja.

Vsak udeleženec mora biti opremljen z drsalkami, rokavicami in čelado (lahko je tudi smučarska), toplimi oblačili, s seboj lahko prinesejo tudi hokejsko palico, če jo imajo. Začetnikom se boste lahko na ledu pridružili tudi starši, zato vas naprošamo, da ste temu primerno oblečeni in obuti (čevlji ali drsalke).

Omogočena bo možnost brezplačnega najema drsalk.

Cena udeležbe v šoli hokeja – 20 EUR. V ceni tečaja je všteto tudi nadaljevanje obiska šole hokeja do začetka oktobra.

PRIJAVNICA JE  ŽE ODPRTA, hitro zagotovite mesto svojemu otroku, s klikom na naslednjo povezavo:
Obrazec za prijavo v šolo hokeja

Prijazno priporočamo, da v glavno recepcijo Športne dvorane Podmežakla prvi dan tečaja pridete vsaj ob 16.00.

Obiskovalci tečaja morajo upoštevati priporočila NIJZ:

  • Poleg udeležencev naj bodo med vadbo prisotne samo osebe, ki morajo biti nujno prisotne za izvedbo vadbe torej samo eden od staršev ali skrbnikov.
  • Vstop v Športno dvorano Podmežakla in na tečaj je možen le ob izpolnjevanju pogoja PCT (imeti  morajo negativni PCR test, ki ni starejši od 72 ur od odvzema brisa, negativni HAG test, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa, potrdilo o polni cepljenosti proti COVID-19 ali potrdilo/dokazilo o prebolelosti COVID-19)

Vabimo vas tudi, da nas obiščete na treningu šole hokeja po aktualnem urniku, kjer si lahko trening ogledate v živo in se pogovorite z našimi trenerji. V klubu vam z veseljem odgovorimo na vsa dodatna vprašanja. Dodatne informacije na info@hdjesenice.si ali 070 132 834.