Spoštovani borci, člani, sodelavci, starši ter cenjeni prijatelji jeseniškega hokeja na ledu,

leto 2014 se počasi, a nepreklicno izteka. Marsikaj lepega smo doživeli v iztekajočem se letu, veliko dobrega načrtujemo tudi za prihodnje. Letos smo se veselili velikega števila športnih, organizacijskih in življenjskih uspehov. Ob porazih smo se tudi marsikaj novega naučili. Naj tako ostane tudi v prihodnje, veselimo se življenja, vedno novih športnih trenutkov ter pogumnih odločitev na začrtanih poteh pri nadaljnji gradnji hokejske prihodnosti na Jesenicah.

Konec leta mi ponuja več razlogov za ponos. Ponosen sem na porast števila najmlajših borcev v hokejski šoli. Ponosen sem, da smo letos osvojili dva naslova državnih prvakov. Uspeli smo organizirati Poletni kamp Pinea, hokejskim navdušencem ponudili možnost ogleda tekem finala lige NHL ter v sodelovanju z družino Kopitar priredili tudi prvi hokejski kamp v naši domači Športni dvorani Podmežakla. Najbolj ponosen pa sem na VSE naše borce!

V času, ko je marsikaj daleč od samoumevnega, je za uspešno delovanje pomembna enotna ekipa s skupnim ciljem. Ravno zato sem hvaležen, da sem član takšnega kolektiva, kjer vlada medsebojno zaupanje, tesno sodelovanje in kjer neverjetna volja, moč in pozitivna energija puhti iz vseh kotičkov garderob. Biti del družbe srčnih borcev, kjer neusahljiva ljubezen do jeseniškega hokeja premaguje vsakodnevne izzive na in izven ledene ploskve, je zame resnično velik privilegij. Moja dolžnost je in bo, da skrbim za še lažje in učinkovitejše opravljanje našega dolgoročno zastavljenega dela. Za take cilje in predvsem tako neverjetno ekipo se je vredno vedno in povsod boriti.

V imenu ekipe HD Jesenice iskrena hvala vsem našim sponzorjem, partnerjem in donatorjem za izkazano podporo pri nadaljnjem razvoju jeseniškega hokeja na ledu, z upanjem, da boste z nami še naprej soustvarjali lepe trenutke v najboljšem športu na svetu ter se skupaj veselili uspehov naših mladih hokejistov.

Vsem borcem, trenerjem, članom kluba, staršem, simpatizerjem, navijačem, donatorjem, sponzorjem, lokalni skupnosti in vsem tistim, ki nas podpirajo, želim v prihajajočem letu veliko osebne sreče, smeha, prijetnih trenutkov v družbi najdražjih, osebnih ter poslovnih uspehov in predvsem zdravja.

Miha Rebolj
predsednik HD Jesenice

HD JESENICE CESTITKA 2014 3-page-001