Spoštovani borci, starši, trenerji, sodelavci, člani društva ter prijatelji hokeja na ledu,

staro leto se izteka in bliža se novo, ki nam bo zagotovo prineslo polno novih priložnosti, ciljev, pričakovanj ter tudi izzivov. Pretekla sezona je v klubu pustila velik pečat saj nam je, kljub reševanju pogostih in v urejenem hokejskem svetu nepredstavljivih težav, pokazala veliko oblik iskrenega sodelovanja, pristne solidarnosti ter izjemne borbenosti mladih hokejistov. Pokazala nam je tudi pot do iskrenih prijateljev ter širši javnosti predstavila našo neuničljivo ljubezen do hokeja na ledu.

Hokej je enostavno način življenja in zato smo še vedno tukaj, na ledu, kjer se po najboljših močeh borimo za nadaljevanje neprecenljivo bogate tradicije, ki je tako močno zaznamovala naša življenja in prostor v katerem živimo. Hokej na ledu nam še vedno predstavlja vrednoto preko katere izkazujemo našo, jeseniško, identiteto.

Iskreno se zahvaljujem nepopustljivim mladim borcem na ledu, staršem, trenerjem, pridnim sodelavcem v klubu, zaposlenim v Zavodu za šport Jesenice, Občini Jesenice ter našim ponosnim sponzorjem in donatorjem.

V letu 2014 Vam želim veliko osebnih in športnih uspehov, osebne sreče, ustvarjalnosti, mnogo lepih trenutkov v družbi najbližjih ter zdravja. Predvsem pa nam želim, da bi nas v letu 2014 rdeči hokejski dres še močneje povezal in združil.

Miha Rebolj

Predsednik HD Jesenice mladi