Tisto, kar smo že pred meseci obljubili, smo v minulem tednu tudi izpeljali; na Jesenicah, v športni dvorani Podmežaklo seveda, je potekal kamp znamenitega Robbya Glantza. Eminentni trener je kot trener/svetovalec doslej deloval tudi pri NHL ekipah LA Kings, Anaheim Ducks in bivših Atlanta Thrashersih. Nekaj njegovih najznamenitejših učencev: Sidney Crosby, Jack Johnson, Jonathan Toews, Dustin Brown, Mike Cammallieri, Rob Blake, Dany Heatley, Scott Gomez, Danny Briere, Bobby Ryan …

Tako imenovanega power skating campa na Jesenicah se je udeležilo 57 otrok. Osemintrideset od sodelujočih, je članov HDH Jesenice, devetnajst jih je po nova znanja prihajalo iz drugih hokejskih sredin. Hokejisti so bili razdeljeni v starostne skupine. Vsaka od le-teh je opravila po štiri ledene in tri suhe intenzivne in zanimive treninge. Za sodelovanje se posebej zahvaljujemo vsem staršem. Zahvala gre tudi trenerjem HDHJ in demonstratorjem iz ekipe U20, prav tako pa sodelovali tudi hokejisti iz članske ekipe HDD Jesenic. 

Ob koncu gre seveda največja zahvala gospodu Robbyu Glantzu. Upamo in si želimo, da ga bomo še kdaj imeli priložnost pozdraviti v naši znameniti rdeči hokejski dvorani.

OPOMBA na naši strani je najzaslužnejši za vse dogajanje trener Luka Pogačnik. Tudi njemu gredo pohvale za izvrstno izpeljan projekt.

Tekst: Marko LUKAN

[masterslider id=”24″]