Upravni odbor HD Jesenice mladi je na redni seji soglasno sprejel sklep, da se podelita 2 naziva častni član HD Jesenice mladi, 2 zlati plaketi ter zahvala naslednjim gospodom:

G. Andraž Berlisk ter g. Branko Bremec, ki sta poleg pokojnega g. Marjana Sodja, prvo podpisana kot ustanovna člana trenutno še edinega hokejskega subjekta na Jesenicah. Od vsega začetka so s skrbno predanostjo, prostim časom ter jekleno voljo spodbujali delovanje društva v slabih in dobrih časih. Njihove oziroma njune vizionarske ideje so danes očitno dejstvo. Zaradi iskrenih ter poštenih dejanj teh jeseniškemu hokeju predanih mož lahko še vedno živimo ter čutimo hokej Podmežaklo. Njuna posebna odlika je predanost svojemu poslanstvu.
Za njune dosedanje zasluge in izjemen prispevek pri razvoju in kakovosti pristnega jeseniškega hokeja na ledu in v želji ter prepričanju, da bosta s svojo srčnostjo in znanjem še naprej bogatila naše klubsko življenje, kot najvišjo obliko priznanja obema gospodoma podeljujemo naslov častnega člana.

ZLATA PLAKETA – g. Valentin Markež ter g. Branko Noč

G. Valentin Markež – Visoko priznanje za nov začetek ter delovanje v novonastalem hokejskem društvu na Jesenicah ob prelomu tisočletja. Pogumno in vizionarsko dejanje za katerega smo mu danes hvaležni vsi, ki smo še del zgodbe o jeseniškem hokeju.

G. Branko Noč – Visoko priznanje za izjemno prizadevno delovanje ter dolgoletno predsedovanje društvu v času polnih izzivov ter visokih ovir, ki so zahtevali ogromno modrih odločitev, trdne volje ter dela.

ZAHVALA – Drago Cvetanovič
Za dolgoletno uspešno sodelovanje, podporo in izjemno nadpovprečno aktivnost predvsem pri medijskem pokrivanju dogajanja na ter ob ledeni ploskvi, ki mu predstavlja prvo postransko stvar na svetu. Hvala za tvoje izjemno opravljeno delo, iskren pristop, poštene besede ter energijo, ki jo premorejo samo pravi ljubitelji najboljšega športa na svetu.