NAMENITE DEL VAŠE DOHODNINE ZA HD JESENICE MLADI

HD JESENICE mladi skrbi za nadaljnji razvoj hokeja na ledu na Jesenicah. Naša vizija, ki temelji na doma vzgojenih igralcih, je dolgoročna – hokej na Jesenicah ima mesto v mednarodnem tekmovanju, ker si to hokej, igralci ter športni navdušenci enostavno zaslužijo.

 

Imate možnost, da del dohodnine lahko namenite HD JESENICE mladi namesto državi in tako zagotovite, da bo vaš denar namenjen mladim hokejistom in svetli prihodnosti hokeja na ledu na Jesenicah. Kot posamezniki (dohodninski zavezanci) lahko del svoje dohodnine (0,5%) namenite komur želite. Na spisku upravičencev Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport so zbrana športna društva, ki imajo podeljen status delovanja v javnem interesu. Ta status ima tudi HD JESENICE mladi.

Če nam želite pomagati, lahko del svoje dohodnine namenite prav nam, na naslov  HD JESENICE mladi, Ledarska ulica 4, 4270 JESENICE, davčna št.: 81480067

Vašo namero lahko tudi uredite prek sistema e-Davki na spletni strani http://edavki.durs.si  ali na davčnem uradu RS v vašem kraju. Ne pozabite: poleg naše davčne številke morate imeti s seboj še svojo davčno številko. Rok za oddajo za tekoče leto je do 31. 12. v preteklem letu, če pa ta rok zamudite, se bo vaša namera upoštevala pri naslednjem obračunu.

Za obrazec kliknite na spodnjo povezavo:

Odmera dohodnine za donacije_HD_JESENICE

ISKRENA HVALA ZA VAŠ PRISPEVEK!