hdjesenice-logo

HOKEJSKO DRUŠTVO MLADI JESENICE
Ledarska ulica 4, 4270 Jesenice

TRR: 07000 – 0000129294           davčna številka: 81480067           matična številka: 1172948000

www.hdjesenice.si

Na Jesenicah, 7. 12. 2015

 

NAMENITE DEL VAŠE DOHODNINE ZA HD JESENICE

HD JESENICE mladi skrbi za nadaljnji razvoj hokeja na ledu na Jesenicah. Naša vizija, ki temelji na doma vzgojenih igralcih, je dolgoročna saj največji poudarek dajemo razvoju in delovanju mlajšim igralcem.

Imate možnost, da del dohodnine lahko namenite HD JESENICE mladi in tako zagotovite, da bo vaš denar namenjen mladim hokejistom in svetlejši prihodnosti jeseniškega hokeja na ledu. Kot posamezniki (dohodninski zavezanci) lahko del svoje dohodnine (0,5%) namenite komur želite. Na spisku upravičencev Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport so zbrana športna društva, ki imajo podeljen status delovanja v javnem interesu. Ta status ima tudi HD JESENICE mladi.

Če nam želite pomagati, lahko del svoje dohodnine namenite prav nam, na naslov  HD JESENICE mladi, Ledarska ulica 4, 4270 JESENICE, davčna št.: 81480067

Vašo namero lahko tudi uredite prek sistema e-Davki na spletni strani http://edavki.durs.si ali na davčnem uradu RS v vašem kraju oziroma še najlažje, da priložen izpolnjen formular oddate tehničnim vodjem vaše ekipe.

Če vam je tako lažje, lahko za obrazec kliknete tudi na spodnjo povezavo:

Odmera dohodnine za donacije_HD_JESENICE

ISKRENA HVALA ZA VAŠ PRISPEVEK!

                                                                                                                                             Miha Rebolj
predsednik