December je mesec, ko si radi izmenjujemo darila, si zaželimo sreče in se veselimo novega leta in s tem novega obdobja našega življenja. Športniki si želijo zmag, študenti diplom, nezaposleni služb, bolni pa predvsem zdravja. V zadnjem času smo bili priča zanimivi akciji zbiranja igrač za otroke tudi v naši bližini. Na hokejski tekmi v Ljubljani in Zagrebu je publika na led vrgla številne plišaste igrače, ki so ali bodo končale v rokah otrok.

Tudi HD mladi Jesenice pristopajo k podobni akciji. Sprožili so akcijo zbiranja igrač, ki bodo v veselem decembru dobile nove lastnike. 12. decembra 2012 bodo naši hokejisti obiskali pediatrični oddelek Splošne bolnišnice Jesenice in zbrane igrače predali otrokom, ki se zdravijo na tem oddelku.

Akcija zbiranja igrač že poteka. Sicer nam je žal, da te ne moremo organizirati po vzoru omenjenih mest, vseeno pa svoj prispevek lahko oddate vse do 12. decembra v Max baru na Jesenicah. Veseli bomo vsakega darila, še bolj pa ga bodo vesele male in nežne otroške ročice. Sodelujte z nami.

HD mladi Jesenice