Nova sezona, nove priložnosti. Dragi starši, vas in vaše otroke vabimo k vpisu v šolo hokeja.

Na Jesenicah igramo hokej s srcem in skrbimo drug za drugega, ker je ekipa vedno a prvem mestu. Kot ekipa skupaj igramo in skupaj zmagujemo! Biti del ponosne hokejske družine je privilegij, zato vas vabimo, da se nam skupaj z vašim otrokom pridružite.

Hokej na ledu razvija odpornost, odločnost, spoštovanje, pogum, ponos, predanost in ponižnost zato v HD Hidria Jesenice zagotavljamo hokejski program za mlade, s katerimi vzdržujemo najvišje standarde ter hkrati vsem sodelujočim zagotavljamo zabavno in pozitivno izkušnjo. Naše igralce želimo navdušiti, da uresničijo svoj polni potencial, da se naučijo spoštovanja sebe in drugih, da razvijejo miselnost o osebni odgovornosti in samodisciplini, sodelovanju v ekipi ter da jih pripravimo na življenjske izzive – tako na ledu kot tudi izven njega.

Trener mladih hokejistov in vodja mlajših selekcij, Rok Svetina: ” Skozi hokej sem pridobil veliko novih izkušenj za življenje. Hokej me je naučil, da so disciplina, nepopustljivost in trdo delo vedno poplačani in pripomorejo k premagovanju izzivov in doseganju ciljev. Spoznal sem veliko prijateljev, s katerimi smo ustvarili veliko nepozabnih spominov na ledu in v garderobi.’’

Tudi letos bomo za naše najmlajše, v upanju, da v njih spodbudimo športni duh, organizirali šolo hokeja.
Potekala bo od ponedeljka, 12. 09. 2022 do petka 16. 9. 2022 v Športni dvorani Podmežakla, vsak dan ob 16.30.

K vpisu vabimo dečke in deklice do 7 let, vabljeni pa tudi starejši (do 9 let) s predznanjem drsanja ali rolanja.

Vsak udeleženec mora biti opremljen z drsalkami, rokavicami in čelado (lahko je tudi smučarska), toplimi oblačili, s seboj lahko prinesejo tudi hokejsko palico, če jo imajo. Začetnikom se boste lahko na ledu pridružili tudi starši, zato vas naprošamo, da ste temu primerno oblečeni in obuti (čevlji ali drsalke).

Omogočena bo možnost brezplačnega najema drsalk.

Cena udeležbe v šoli hokeja – 20 EUR. V ceni tečaja je všteto tudi nadaljevanje obiska šole hokeja do začetka oktobra.

PRIJAVNICA JE  ŽE ODPRTA, hitro zagotovite mesto svojemu otroku, s klikom na spodnjo povezavo:

Obrazec za prijavo v šolo hokeja

Prijazno priporočamo, da v glavno recepcijo Športne dvorane Podmežakla prvi dan tečaja pridete vsaj ob 16.00.

Vabimo vas tudi, da nas obiščete na treningu šole hokeja po aktualnem urniku, kjer si lahko trening ogledate v živo in se pogovorite z našimi trenerji. V klubu vam z veseljem odgovorimo na vsa dodatna vprašanja. Dodatne informacije na info@hdjesenice.si ali 040 597 545.