Žal se drugo današnje srečanje med blejsko in jeseniško ekipo ni izteklo enako, kot prvo. Tudi tu zmagovalec ni bil vprašljiv v nobenem trenutku.

Prva priložnost na srečanju se je sicer ponudila fantom v rdečih dresih, a je domači vratar protinapad gostov uspešno ubranil. Domači – kot smo že navajeni pri tej ekipi – fizično močnejši in višji, so po tej manjši neprevidnosti pritisnili na vrata Jeseničanov. Nekaj sijajnih obramb vratarja v rdečem je držalo rezultat na ničli vse do pete minute, ko je domače moštvo povedlo. Drugi gol je sledil manj kot minuto kasneje. Fantje v rdečem so v naslednjih minutah pokazali, da hokej vseeno znajo igrati in bili nekajkrat blizu znižanja rezultata. Kanček sreče je manjkal, najbrž pa tudi nekaj odločnosti, a domači so svojo mrežo ohranili prazno. Tretji in četrti gol so nato domači dosegli v 13. in 14. minuti, petega pa še pol minute pred koncem uvodne tretjine. Domači so v prvem delu sprožili proti vratom gostov kar petnajstkrat, fantje v rdečem so streljali šestkrat, nobena ekipa pa ni bila v prvem delu kaznovana.

Natanko minuto igre v drugi tretjini so domači potrebovali za šesti gol. Sedmega so ob igri z igralcem več na ledu domači dosegli minuto in pol kasneje. Domači so si v drugem delu prislužili šest kazenskih minut, naši fantje samo dve, tako da je tudi rdeča četa streljala proti vratom domačih bistveno več, kot v prvi tretjini. Osmi gol so domači dosegli v 23.minuti, devetega pa le dvajset sekund kasneje. V rdečem moštvu je bil pred lastnimi vrati pravi prepih in zdelo se je, da domači zadetek dosežejo vsakič, kadar si za to dovolj prizadevajo. Gostom k boljšemu vtisu ni pomagala niti menjava vratarja. V petindvajseti minuti je svoj edini zadetek doseglo tudi gostujoče moštvo, dosegel pa ga je najmlajši in najmanjši – tretji – jeseniški napad. Fantom je za ta dosežek in borbenost seveda potrebno čestitati. V 29.minuti so domači celo ob igralcu manj (nekaj trenutkov pred tem so imeli na ledu tudi dva igralca manj) ob neodločni jeseniški prvi peterki dosegli svoj deseti gol. Razmerje v strelih v drugem delu je bilo sicer le rahlo v prid domačih (13:11), zato pa se je rezultatsko tretjina končala za Jeseničane le za odtenek bolje od prve.

Zadnja tretjina je bila le formalnost. Domači so z nepopolno postavo dosegli še štiri zadetke, sprožili novih 15 strelov in gostom dopustili le pet poskusov proti svojim vratom. Tokrat so Jeseničani na kazenski klopi presedeli šest minut in domači dve. Zadnji, štirinajsti gol je padel ob domači številčni prednosti. Zmagovalec srečanja je bila zasluženo domača ekipa, gostom pa je tokrat manjkala predvsem borbenost in odločnost, posebej v obrambni tretjini, sam poraz pa seveda ni tragičen.

HK MK Bled – HD Mladi Jesenice B  14:1  (5:0, 5:1, 4:0)

Streli na gol – 43:22 (15:6, 13:11, 15:5)
Kazenske minute – 8:8 (0:0, 6:2, 2:6)

Za HD Mladi Jesenice B so nastopili: Žagar(GK), Panjtar(GK), Kararić B., Škof, Lukan A.(C), Potočar, Kobal, Lukan D., Podlipnik, Török, Slivnik, Mohorč, Kenig, Fartek, Kararić A., Dobravec in Baloh; trener –  Gaber Klinar.