imgl7994
Za zmago bo potrebno čim večkrat zadeti

V zadnjih treh krogih so se Jeseničani kar dvakrat pomerili z ekipama onstran Karavank in v obeh primerih so se nasprotniki veselili zmage. Čas je, da se tehtnica nagne tudi na stran Jeseničanov.

Za kaj takega bo priložnost že jutri. Ob 19.00 namreč blejska ledena ploskev pričakuje nov dvoboj Jesenic in VSV. Pred tednom dni so slavili beljaški orli, po tem, ko so sprida izkoriščali napake jeseniške obrambe. Železarji so bili sicer zelo napadalni, žal pa nenatančni. V ekipi je po tekmi vladala jeza, ki se je mešala z žalostjo zaradi izgubljene tekme in s tem tudi dragocenih točk. A to bi bil lahko dober motivacijski moment za srečanje, ki prihaja. Želja po maščevanju je še kako velika.

Sneg je pobelil vse okoli nas. Naša mlada ekipa pa upa, da to navijačev in podpornikov novega hokejskega vala z Jesenic ne bo odvrnilo od ogleda nove, še ene zanimive hokejske predstave. Podpora s tribun je še kako dobrodošla, zato vsi vabljeni jutri, v sredo, 16. januarja na Bled, kjer se ob 19.00 prične derbi Karavank med Jeseničani in Beljačani.

Tekst: Drago Cvetanovič