Gaber Glavič še vedno motiviran za vsako srečanje posebej

Članska ekipa HD mladi Jesenice je pred novim obračunom. Danes zvečer, ob 18.30 bo na ledu Tivolija prekrižala palice z ljubljansko Olimpijo. Že kar nekaj časa je minilo od zadnjega nastopa naših članov in tudi zadnji obračun je bil dvoboj z nocojšnjim nasprotnikom.

V dosedanjem delu državnega prvenstva so Jeseničani odigrali štiri srečanja. Po uvodnem porazu v Mariboru so kasneje Lisjakom vrnili za poraz, dvakrat pa so bili boljši tudi od Zmajev. Še posebej zadnji medsebojni obračun je bil pravi dvoboj, tudi medgeneracijski, kjer se so se izkušnje pomerile z mladostjo. Malenkosti so tehtnico nagnile na stran izkušenih Železarjev, Ljubljančani pa bodo zvečer na domačem ledu poskušali doseči tisto, kar v preteklih dveh medsebojnih srečanjih niso uspeli.

Jeseničani bodo tokrat nastopili brez Tomaža Razingarja, ki si je v tem času našel klub v tujini. Za člani je že nekaj več treninga, ki so ga na začetku sezone še kako pogrešali. Vse tisto, skozi dolge sezone pridobljeno, se vrača v roke in noge in ekipo Jesenic je užitek gledati, saj je v igri poudarek na tehniki. Videti je, da tudi starejši del ekipe še vedno uživa v igri, žal je premalo priložnosti, da bi jih večkrat videli na delu. Vsekakor pa je ena od priložnosti danes. Tivoli vabi, prvi plošček pa bo glavni sodnik Črt Kralj vrgel ob 18.30.

Tekst: Drago Cvetanovič
Foto: Vid Novak