HD mladi Jesenice : HK Celje 3:10
(0:2, 1:1, 2:7)

Celje, ledena dvorana. Gledalcev: 70. Sodniki: Kralj, Lukančič Mori, Zgonc.

Strelci: 0:1 Kastelic (Höllige, 3.), 0:2 Kastelic (Jezovšek, 7., PP1), 0:3 Gostinčar (Vedlin, 23.), 1:3 Hadžič (Rekar, 25.), 1:4 Höllige (Čuvan, 47.), 2:4 Jeklič M. (Török, Hadžič, 47.) 2:5 Jezovšek (Ograjenšek, Kastelic, 51.), 2:6 Ograjenšek (Kastelic, 53.), 2:7 Knez (Gostinčar, 54.), 2:8 Ograjenšek (Jezovšek, Kastelic, 55.), 2:9 Höllige (Knez, 56., PP1), 2:10 Čuvan (Höllige, 58.), 3:1 Török (Jeklič A., Hadžič, 60., PP1)

Kazenske minute: Jesenice 14 (6, 4, 4), Celje 8 (2, 4, 2)
Streli na gol: Jesenice 40, Celje 30

HD mladi Jesenice: Vilman, Vavpotič, Tarman, Kraigher, Srpčič, Tomaževič Jeklič A., Glavič, Krašovec, Podlesnik, Jazbec, Čamdžić, Jeklič M., Török, Pelko, Tišov, Jensterle, Sintič, Rekar, Hadžič. Trener: Gaber Glavič.

Jeseniški mladinci so, podobno kot kadeti dan pred tem, svoje domače srečanje morali organizirati na ledu nasprotnika. Odpotovali so v Celje, k vodilni ekipi mladinskega prvenstva, z željo čim dražje prodati svojo kožo. Velik del srečanja jim je to tudi uspevalo. Domači so v uvodu srečanja hitro skočili na prednost dveh zadetkov, nato pa so tudi železarji pokazali nekaj svojega znanja in se dobršen del prve tretjine enakovredno borili. Žal jim ni uspelo zadeti.

V drugi tretjini so domači ponovno hitro zadeli in si ustvarili že lepo prednost, ki je niso več izpustili iz rok. Jeseničani so vseeno iskali poti proti golu domačih in v eni od priložnosti se je dobro znašel Sebastijan Hadžič, ki je znižal izid. Nadaljevalo se je zanimivo merjenje moči, v katerem so ritem narekovali domači, jeseniški hokejisti pa niso veliko zaostajali. Celo več so poskušali od domačih, žal pa poskusi niso zadeli cilja.

Tudi v zadnji tretjini so domači pričeli enako učinkovito, kot v preteklih dveh, le da je še v isti minuti po prejetem zadetku znižal Matic Jeklič. Nato pa je sledilo obdobje sedmih minut izredno učinkovite igre celjskih hokejistov. Ti so v tem času zadeli skoraj iz vsake izplejane akcije.  na hitro so dosegli še šest zadetkov in dokazali, da so upravičeno vodilni v prvenstvu z visokim naskokom pred zasledovalci. Poraz je ob prednosti igralca več nekoliko omilil Anže Török.