Spoštovani,

Znano je, da nas je v sredo, 11. 3., Hokejska zveze Slovenije obvestila, tako kot vsa ostala hokejska društva, o predčasni prekinitvi tekmovalne sezone 2019/2020. Takrat smo v luči preventivnih ukrepov zaključili z organiziranimi športnimi aktivnostmi.

Le kdo si je ob začetku letošnjega leta zamišljal takšno obdobje nepredstavljivih preizkušenj in izzivov. Končuje se že tretji teden karantene in izrednih razmer, ki so nam obrnile življenje na glavo. Brez jasne predstave o tem, kdaj bo konec te omračenosti, to ni nekaj, na kar bi se lahko kdor koli navadil.

Kako naprej? Člani upravnega odbora smo v luči uveljavljanja ublažitev posledic epidemije sprejeli sklep, s katerim smo opravičili plačilo enega obroka letošnje vadnine. V društvu smo zelo dejavni pri iskanju rešitev za čas, ko bodo umaknjeni preventivni ukrepi. Po naravi sem večni optimist vendar hkrati tudi realist. Ne upam si napovedati kdaj nam bo dovoljeno ponovno pričeti s pripravami na novo sezono. Brez dvoma je nastala situacija nekaj novega za vse nas. Z njo se vsak na svoj način spopada, se prilagaja. Prepričan sem, da bo ta prilagoditev, ta spopad z negotovostjo uspešen. Posvetimo se svetlim stranem življenja, razumevanju in pozornosti. Ne smemo se prepustiti strahu, ki se širi okoli nas, ampak moramo ohraniti upanje.

Posebna zahvala gre seveda vsem vam, ki spoštujete pravila karantene in se držite navodil stroke. Vaša disciplina in strpnost rešujeta življenja.

Draga ekipa HD Hidria Jesenice,

prejmite mojo srčno zahvalo ter, žal trenutno samo, virtualen vendar krepak stisk roke za imenitno sodelovanje in opravljeno delo v predčasno prekinjeni sezoni.

Pazite nase in ostanite zdravi!

Skupaj zmagujemo!
Miha Rebolj
Predsednik HD Hidria Jesenice