HD Jesenice

organizira

1. hokejski kamp

za otroke od letnika 2000 do 2007!

Kamp bo potekal od 28. julija do 2. avgusta 2014.

Na kampu bodo poleg trenerjev HD Jesenice sodelovali tudi aktualni in nekdanji reprezentantje Slovenije. Z obiskom na treningih bo otroke prav gotovo razveselil tudi najboljši slovenski hokejist, NHL-ovec Anže Kopitar!

Na tem mestu bi omenili še nekaj drugih uspešnih hokejistov, ki v zadnjih letih žanjejo uspehe širom sveta, najpomembnejši del njihovega hokejskega razvoja pa je plod dela v mlajših kategorijah HD Jesenice – Robert Kristan, Tomaž Razingar, Marcel Rodman, David Rodman, Luka Gračnar, Matic Podlipnik, Žiga Jeglič, Rok Tičar, Aleš Kranjc, Sabahudin Kovačević, Robert Sabolič. Seveda našteti mojstri hokeja niso edini, so pa gotovo najbolj prepoznavni.

Zakaj izbrati ravno kamp na Jesenicah?

Hokejski kamp bo poleg zanimivih treningov ponudil tudi možnosti za uživanje. Jeseniška hokejska šola bo zagotovila odlične pogoje za trening, ki bo prav gotovo pomagal pri razvoju v odlične hokejiste!

HD-JESENICE-KAMP-FLYER-SLO-page-004

Prijavnina:

Cena udeležbe na kampu je 360,00 EUR. Za člane HD Jesenic je cena 35% nižja.

V ceno so vključeni
– treningi na ledeni ploskvi
– treningi izven ledene ploskve
– dnevno kosilo
– trening dres (ki po kampu ostane v trajno last)
– majica
– spominki
– skupinska fotografija

Način plačila:

Rok za oddajo izpolnjene prijavnice in plačila rezervacije v višini 100,00 EUR je 4. junij 2014. Prijavnico za kamp lahko izpolnite TULE !
Preostali del prijavnine se poravna na začetku kampa v pisarni HD Jesenice v Športni dvorani Podmežakla. Po prejemu izpolnjene prijavnice in vplačila se bo Vaša prijava štela kot veljavna in popolna. Če se odločite za plačilo preko elektronske banke, ali položnice, Vas prosimo, da pod namen izplačila navedete tudi ime igralca, ki se bo udeležil kampa.
Za odpoved rezervacije po 4. 6. 2014 se zaračuna celotni znesek cene rezervacije.

Račun:
HD Jesenice mladi
Ledarska 4, 4270 Jesenice
Gorenjska banka d.d., Kranj, Bleiweisova cesta 1, p.p. 147, SI 4000 Kranj
S.W.I.F.T. GORE SI 2x
IBAN SI56 07000-0000129294

VABLJENI!

Poglejte si tudi tole: KLIK